ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ

Στην εταιρεία μας Ecotherm στη Λάρισα, θα βρείτε μία μεγάλη γκάμα από επώνυμα
​προϊόντα φυσικού αερίου, υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας.

Συγκεκριμένα:

•    Επίτοιχιο λέβητα συμπύκνωσης υψηλής απόδοσης INTERGAS Kombi Kompact HRE , τον  μοναδικό λέβητας με υψηλό βαθμό απόδοσης όχι μόνο στην θέρμανση άλλα και στο ζεστό νερό χρήσης εξαιτίας του κατοχυρωμένου με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας εναλλάκτη θερμότητας 2σε1 .Με ετήσια απόδοση εώς και 96% πληρεί τα αυστηρότερα κριτήρια ενεργειακής απόδοσης.

•    Όλη την γκάμα της Ιταλικής εταιρίας Λεβητών UNICAL με κορυφαία προϊόντα τόσο σε λειτουργία αλλά εξίσου και σε εμφάνιση . Λέβητες όπως o KON και ο KONe αλλά και την τελευταία γενιά λεβήτων KON1 και OSA με ασύρματο θερμοστάτη και λειτουργίες Smart για απομακρυσμένη διαχείριση και εργονομία .

•    Επίτοιχους ιταλικούς λέβητες συμπύκνωσης IMMERGAS με νέα μοντέλα τους VICTRIX EXA και TERA καθώς και τα μοντέλα OMNIA και MAIOR. 

•    Ολη την γκάμα των προϊόντων CALEFFI του ιταλικού κατασκευαστή εξαρτημάτων υψηλής ποιότητας , για συστήματα θέρμανσης ,υδραυλικών εγκαταστάσεων , κλιματισμού , μέτρησης θερμότητας και ανανεώσιμων πηγών ενέργειας για οικιακές και βιομηχανικές εγκαταστάσεις. 

•    Συστήματα Κλιματισμού Inventor που ρυθμίζουν αποτελεσματικά το περιβάλλον που καλύπτουν και χαρίζουν οικονομικά, αθόρυβα και οικολογικά το επιθυμητό κλίμα. Δίδονται με 10ετή εγγύηση.

•    Αντλίες θερμότητας και Fancoil της Daikin, καθώς επίσης και τους λέβητες συμπύκνωσης Daikin.  

Συνεργαζόμαστε με τις πιο αξιόπιστες εταιρείες της αγοράς: